Over

Over ons


Voeding is onze passie

Ons restaurant

PROFESSIONEEL TEAM


De Italiaanse genen van de chef en de passie van onze medewerkers vormen de basis voor onze visie. Italiaanse gerechten zoals ze behoren te zijn! Sober, smaakvol en kleurrijk. We gebruiken ingrediënten van hoge kwaliteit om de juiste smaakbeleving op uw bord te krijgen. De Italiaanse keuken is divers en gedurende de tijd laten wij onze gasten uitgebreider kennis maken met deze fantastische keuken. Onze koks staan voor de kwalitiet van onze gerechten en onze bediening staat borg voor een aangenaam en gastvrij verblijf. 


GEWELDIGE SFEER


Een beetje Italië in Hoornaar.....Dat willen wij onze gasten meegeven. Als u bij ons binnen komt zult u Italië voelen. De inrichting is informeel en gezellig zodat u ongedwongen kunt genieten. Ons restaurant beschikt over een prima systeem om de lucht te verversen en wij houden ons, uiteraard aan de richtlijnen ivm COVID 19.Onze mogelijkheden

Koffie en gebak;

Wij serveren heerlijke Italiaanse koffie. Denk hierbij aan cappuccino, espresso, caffe latte, latte macchiato, ristretto en nog veel meer. Bij uw koffie kunt u kiezen uit verschillende soorten huisgemaakt gebak.


Lunch;

Wij serveren heerlijke broodjes, zowel warm als koud, piadine en Italiaanse soepen.


Diner:

Wij hebben een kaart vol Italiaanse gerechten. Van risotto, pasta, Italiaanse burger, tot gegrilde biefstuk en tonijn. Onze desserts geven de finishing touch aan een avond vol puur genieten. Alles wordt vers bereid en authentiek! 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren