Over

Over ons


Voeding is onze passie

Ons restaurant

PROFESSIONEEL TEAM


De Italiaanse genen van de chef en de passie van onze medewerkers vormen de basis voor onze visie. Italiaanse gerechten zoals ze behoren te zijn! Sober, smaakvol en kleurrijk. We gebruiken ingrediënten van hoge kwaliteit om de juiste smaakbeleving op uw bord te krijgen. De Italiaanse keuken is divers en gedurende de tijd laten wij onze gasten uitgebreider kennis maken met deze fantastische keuken. Onze koks staan voor de kwalitiet van onze gerechten en onze bediening staat borg voor een aangenaam en gastvrij verblijf. 


GEWELDIGE SFEER


Een beetje Italië in Hoornaar.....Dat willen wij onze gasten meegeven. Als u bij ons binnen komt zult u Italië voelen. De inrichting is informeel en gezellig zodat u ongedwongen kunt genieten.Onze mogelijkheden

In het seizoen zijn wij op zaterdag en zondag open vanaf 13.00 uur. Wij serveren dan Italiaanse koffie met gebak of een kleine lunch.


Diner:

Wij hebben een kaart vol Italiaanse gerechten. Van risotto, pasta, Italiaanse burger, tot gegrilde biefstuk en tonijn. Onze desserts geven de finishing touch aan een avond vol puur genieten. Alles wordt vers bereid en authentiek! 


Voor groepen kunnen wij buiten onze openingstijden om een lunch, high tea of diner faciliteren. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.


Private dining:

Wij koken ook bij u thuis! Onze sous-chef verzorgt een prachtig 3 gangen menu en onze chef-kok verzorgt een verfijnd 4 of 5 gangen menu. En dat allemaal in uw eigen keuken. Dit alles is mogelijk vanaf 4 personen. Neem contact met ons op voor meer informatie.