Dit menu wordt geserveerd op kerstavond en tweede kerstdag
4 gangen € 55 p.p., 5 gangen € 65 p.p. Wij houden rekening met onze vegetarische gasten.
Voorgerecht
Ceviche van coquilles gegaard in citroensap met een crème van gegrilde pompoen, munt en granaatappelpitjes
Of
Dungesneden hertenbiefstuk met avocado en een vinaigrette van vanille en pinot grigio
----------
Tussengerecht
Risotto met bospaddenstoelen en verse truffel
Of
Minestronesoep
----------
Spoom
Scroppino
----------
Hoofdgerecht
Lamsrack met peterseliewortelpuree en een botersaus van gember, knoflook en honing
Of
Op de huid gebakken tarbotfilet met gegrilde tomaatjes, een romige saus van basilicum en krieltjes met rozemarijn uit de oven
----------
Dessert
Grand dessert, een proeverij van Italiaanse zoetigheden
Of
Kaasplank met diverse kaassoorten
Copyright © Alle rechten voorbehouden